Son Güncelleme: Pazartesi 03.04.2017 13:56
Acılı Kanepe Nasıl Yapılır?
- 12 adet tost ekmeği
- 300 gr ceviz içi
- 1 çorba kaşığı salça
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 4 diş sarımsak
- 1 çorba kaşığı acı kırmızıbiber
- 1 çorba kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 avcuç yeşil zeytin
Sarımsağı, salçayı, baharatları ve kıyılmış cevizi bir kapta iyice tereyağı ile karıştırın. Tost ekmeklerini çeşitli şekillerde kestikten sonra üzerlerine bu karışımdan sürerek yeşil zeytinle veya değişik malzemeler ile süslemeler yaparak servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Lezzetli ve Kolay Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Yapılışı: Evde püf noktalarıyla nefis çiğ köfte tarifi nasıl yapılır?
- 2 Evde Kolay ve Nefis Haydari Tarifi: En Lezzetli Haydari meze nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 3 Misafirlerinize lezzet şöleni yaşatacak Rus salatası tarifi: Rus salatası nasıl yapılır?
- 4 Sofraların vazgeçilmezi ev yapımı lahana turşusu tarifi: Lahana turşusu nasıl yapılır?
- 5 Kabak çiçeği dolması tarifi: Ege'nin eşsiz lezzeti kabak çiçeği dolması nasıl yapılır?
- 6 Közlenmiş biber turşusu tarifi ve yapılışı için gerekli malzemeler: Kışlık közlenmiş biber turşusu nasıl yapılır, faydaları nelerdir?
- 7 Evde kolay ve hızlı kısır tarifi! En güzel nefis kısır tarifi nasıl yapılır?
- 8 Rus salatası tarifi: Misafir sofralarının olmazsa olmazlarından Rus salatası nasıl yapılır?
- 9 Acuka tarifi: Enfes, kahvaltılık acuka sos nasıl yapılır?
- 10 Patates salatası tarifi: Lezzetli ve kolay patates salatası nasıl yapılır?