Çarşamba 30.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 30.03.2016 11:07

Ali Nazik Nasıl Yapılır?

Hazırlanışı

  • 6 adet patlıcan
  • 4 adet sivri biber
  • 300 gram kuşbaşı et
  • 1 adet domates
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 adet sarımsak
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Pul biber

Hazırlanışı

  • Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayıp, yine kabuğunu soyup küçük doğradığımız domatesle birlikte kavuruyoruz. Yarım çay bardağı su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişmeye bırakıyoruz.
  • Patlıcanları ve biberleri bir tepsiye koyarak 250 derecede fırına atıyoruz. Biberlerin üzeri kızarıncaya kadar fırınladığımız biber ve patlıcanları plastik poşete alarak terlemesini sağlıyoruz.
  • Derin bir kaba yoğurt ve ezdiğimiz sarımsağı ekleyip bir tutam tuzla çırpıyoruz. Soyduğumuz ve küçük küçük doğradığımız patlıcanları ekleyip karıştırıyoruz.
  • Yoğurtlu karışımı servis tabağına alarak üzerine etleri yerleştiriyoruz. Bir tavada erittiğimiz margarin ve pul biberi üzerinde gezdiriyoruz. Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.