Çarşamba 30.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 30.03.2016 10:59

Kumpir Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • Büyük boy patates,
  • Sosis veya salam (doğranmış),
  • Mısır (haşlanmış veya konserve),
  • Bezelye (haşlanmış veya konserve),
  • Kornişon turşusu (doğranmış),
  • Kaşar peyniri (rendelenmiş),
  • Tereyağı,
  • Mayonez,
  • Ketçap (isteğe bağlı).


Hazırlanışı

  • Fırınımızı 250 dereceye ayarlayıp ısınması için açalım.
  • Patatesleri yıkayıp, kurulayalım ve teker teker alüminyum folyo ile saralım.
  • Fırın ısındığı zaman patatesleri fırının en üst rafında ızgara üzerinde pişirelim.
  • Patateslere kürdan batırıp pişip pişmediklerini kontrol edelim.
  • Patatesler piştikten sonra fırından alıp alimünyum folyoları çıkaralım ve bıçakla patatesin ortasını yaralım.
  • Sıcak patatesin içerisine önce biraz tereyağı koyalım.
  • Çatalla birlikte, patatesin kabuklarını zedelemeden patatesin içini ezip püre haline getirelim.
  • Daha sonra diğer malzemelerden istediğimiz kadarını patatesin içerisine ilave ederek kumpiri hazırlayalım.
  • En son olarak damak zevkinize göre, kumpirin üzerine ketçap ve mayonez ilave edip servis edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.