Son Güncelleme: Çarşamba 30.03.2016 10:50
Tabule Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 200 gr İnce bulgur
- Bir dolu tutam Maydanoz
- Bir dolu tutam Taze nane
- Bir dolu tutam dereotu
- 2 avuç Ceviz içi
- 5-6 corba kasığı iyi kalite Nar ekşisi
- Süslemek için Nar taneleri
- 1 Limonun suyu
- 5-6 çorba kaşığı Zeytinyağ
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
- Kaynama derecesinde sıcak suyu ayrı bir kapta beklettiğiniz bulgurun hemen üzerine çıkacak kadar dökün.Üzerine bir bez örtüp şişmesini bekleyin.
- Maydanoz,nane ve dereotunu incecik doğrayın.
- Bütün malzemeyi karıştırın.
- Nar ekşisi, limon,karabiber ve zeytinyağını da dökün. Ve tüm içeriği iyice harmanlayın
- En üstünü nar taneleriyle süsleyin.
- Bu tarifin güzel olması için, tüm yeşilliklerinizin incecik kıyılması, ince bulgurun iyice şişmesi, ve kullandığınız nar eksisinin çok iyi kalite olması gerekir.
EN SON HABERLER
- 1 Lezzetli ve Kolay Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Yapılışı: Evde püf noktalarıyla nefis çiğ köfte tarifi nasıl yapılır?
- 2 Evde Kolay ve Nefis Haydari Tarifi: En Lezzetli Haydari meze nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 3 Misafirlerinize lezzet şöleni yaşatacak Rus salatası tarifi: Rus salatası nasıl yapılır?
- 4 Sofraların vazgeçilmezi ev yapımı lahana turşusu tarifi: Lahana turşusu nasıl yapılır?
- 5 Kabak çiçeği dolması tarifi: Ege'nin eşsiz lezzeti kabak çiçeği dolması nasıl yapılır?
- 6 Közlenmiş biber turşusu tarifi ve yapılışı için gerekli malzemeler: Kışlık közlenmiş biber turşusu nasıl yapılır, faydaları nelerdir?
- 7 Evde kolay ve hızlı kısır tarifi! En güzel nefis kısır tarifi nasıl yapılır?
- 8 Rus salatası tarifi: Misafir sofralarının olmazsa olmazlarından Rus salatası nasıl yapılır?
- 9 Acuka tarifi: Enfes, kahvaltılık acuka sos nasıl yapılır?
- 10 Patates salatası tarifi: Lezzetli ve kolay patates salatası nasıl yapılır?