Son Güncelleme: Cuma 25.03.2016 14:37
Peynirli Ve Kıymalı Sandviç Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 400 gr. dana kıyma
- 2-3 adet yeşil dolmalık biber
- 2 adet kuru soğan
- 200 gr. rende kaşar peyniri
- 2 adet baget ekmek
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Hazırlanışı
- Tavanızı ocağın üzerine alın ve ısıtın. Tavanız ısınınca zeytinyağı ekleyin ve yağ ısındığında kıymayı ekleyip kavurmaya başlayın.
- Soğan ve biberlerinizi iri parçalar halinde dilimleyin.
- Kıymanız tamamen piştiğinde sırasıyla soğan ve biberi ekleyin ve yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin.
- Malzemeleri tavanın içinde ikiye bölün üzerlerine kaşar peynirini koyun ve tavanın ısısıyla kaşar peynirinin üzerinde erimesini bekleyin.
- Ardından harcın yarısını bir baget ekmeğinin, yarısını diğer baget ekmeğinin içine alın.
- Baget ekmeklerini önce yağlı kağıda sonra alüminyum folyoya sarın ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika etin lezzeti ekmeklerin içerisine tamamen geçinceye kadar pişirin.
- Folyodan çıkartıp servis edin.
EN SON HABERLER
- 1 Islak hamburger tarifi: Islak hamburger nasıl yapılır, yapılışı için gerekli malzemeler nelerdir?
- 2 Tako sandviç tarifi - tako sandviç nasıl yapılır?
- 3 Somonlu sandviç tarifi - somonlu sandviç nasıl yapılır?
- 4 Minik sandviç tarifi - minik sandviç nasıl yapılır?
- 5 Köfteli sandviç tarifi - Köfteli sandviç nasıl yapılır?
- 6 Sebzeli sandviç tarifi - Sebzeli sandviç nasıl yapılır?
- 7 Pastane usulü minik sandviç tarifi-pastane usulü minik sandviç nasıl yapılır?
- 8 İsli çerkez peynirli sandviç tarifi-İsli çerkez peynirli sandviç
- 9 Tatlı sandviç tarifi-Tatlı sandviç nasıl yapılır?
- 10 Tavuklu Kaşarlı Wrap tarifi-Tavuklu kaşarlı wrap nasıl yapılır?