Cuma 23.12.2016 00:00

Mantarlı ve tavuklu sandviç tarifi - mantarlı ve tavuklu sandviç nasıl yapılır?

Ekmeğinizin arasında iki ayrı lezzet...

Mantarlı ve Tavuklu Sandviç İçin Malzemeler:

4 adet orta boy sandviç ekmeği

150 gram kuşbaşı tavuk eti

8 adet mantar

2 dal dereotu

2 çorba kaşığı sıvıyağ

1 adet közlenmiş biber

1 çorba kaşığı hardal

4 adet kıvırcık marul yaprağı

8 adet biberli zeytin

Tuz, Karabiber, Pulbiber, Kekik

Mantarlı ve Tavuklu Sandviç Yapılışı:

Sıvıyağı bir tavaya alıp üzerine tavuğu ilave edin.

Suyunu salıp çekinceye kadar kavurup, doğranmış mantarı katın ve birlikte soteleyin.

Tuz, karabiber, pulbiber ve kekik ekleyip ocaktan alın.

İçine iri parçalara bölünmüş dereotunu katın.

Fazla suyunu süzün.

Közlenmiş biberi uzunlamasına ince şeritler halinde kesin.

Sandviç ekmeklerini tamamen ayırmadan, enlemesine ikiye bölün.

Her iki yüzüne de hardal sürün.

İçlerine birer adet kıvırcık marul yaprağı yerleştirin.

Üzerine kırmızı biber koyun.

Tavuklu karışımı ekmeklere paylaştırın.

Dilimlenmiş biberli zeytin ilave edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.