Mantarlı ve tavuklu sandviç tarifi - mantarlı ve tavuklu sandviç nasıl yapılır?
Ekmeğinizin arasında iki ayrı lezzet...
Mantarlı ve Tavuklu Sandviç İçin Malzemeler:
4 adet orta boy sandviç ekmeği
150 gram kuşbaşı tavuk eti
8 adet mantar
2 dal dereotu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet közlenmiş biber
1 çorba kaşığı hardal
4 adet kıvırcık marul yaprağı
8 adet biberli zeytin
Tuz, Karabiber, Pulbiber, Kekik
Mantarlı ve Tavuklu Sandviç Yapılışı:
Sıvıyağı bir tavaya alıp üzerine tavuğu ilave edin.
Suyunu salıp çekinceye kadar kavurup, doğranmış mantarı katın ve birlikte soteleyin.
Tuz, karabiber, pulbiber ve kekik ekleyip ocaktan alın.
İçine iri parçalara bölünmüş dereotunu katın.
Fazla suyunu süzün.
Közlenmiş biberi uzunlamasına ince şeritler halinde kesin.
Sandviç ekmeklerini tamamen ayırmadan, enlemesine ikiye bölün.
Her iki yüzüne de hardal sürün.
İçlerine birer adet kıvırcık marul yaprağı yerleştirin.
Üzerine kırmızı biber koyun.
Tavuklu karışımı ekmeklere paylaştırın.
Dilimlenmiş biberli zeytin ilave edin.
EN SON HABERLER
- 1 Islak hamburger tarifi: Islak hamburger nasıl yapılır, yapılışı için gerekli malzemeler nelerdir?
- 2 Tako sandviç tarifi - tako sandviç nasıl yapılır?
- 3 Somonlu sandviç tarifi - somonlu sandviç nasıl yapılır?
- 4 Minik sandviç tarifi - minik sandviç nasıl yapılır?
- 5 Köfteli sandviç tarifi - Köfteli sandviç nasıl yapılır?
- 6 Sebzeli sandviç tarifi - Sebzeli sandviç nasıl yapılır?
- 7 Pastane usulü minik sandviç tarifi-pastane usulü minik sandviç nasıl yapılır?
- 8 İsli çerkez peynirli sandviç tarifi-İsli çerkez peynirli sandviç
- 9 Tatlı sandviç tarifi-Tatlı sandviç nasıl yapılır?
- 10 Tavuklu Kaşarlı Wrap tarifi-Tavuklu kaşarlı wrap nasıl yapılır?