Patates kavurması tarifi

Çorum yöresine ait bir lezzet: Patates kavurması! Bu tarifin yapımı hem çok kolay hem de çok lezzetli. Hem leziz hem de pratik patates kavurması nasıl yapılır? Patates kavurması yapılırken hangi malzemeler kullanılır? İşte patates kavurması tarifi...
PATATES KAVURMASI İÇİN MALZEMELER
-7 adet patates
-2 çorba kaşığı tereyağı
-1 adet soğan, 1 çorba kaşığı salça
-4 dal taze soğan, tuz, karabiber
PATATES KAVURMASI YAPILIŞI
Patatesleri haşlayın ve kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tencerede eritip piyazlık doğranmış soğan, salça ve pul biber ekleyip kavurun. Patates ve kıyılmış taze soğanı da ilave edip 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın ve sıcak olarak servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Nefis Kabak Mücver Tarifi Yapılışı: Evde lezzetli kabak mücveri nasıl yapılır ve malzemeleri neler?
- 2 Kolay ve Lezzetli Mücver Tarifi - Yapılışı: Evde klasik nefis kabak mücveri nasıl yapılır, tarifi nedir?
- 3 Nefis Kabak Yemeği Tarifi: Kıymalı kabak yemeği nasıl yapılır? İşte evde kolay ve lezzetli kabak yemeği tarifi
- 4 En Lezzetli Taze Fasulye Tarifi Yapılışı - Ev yapımı, nefis sade ve zeytinyağlı taze fasulye nasıl yapılır?
- 5 Lezzetli ve sağlıklı bamya yemeği tarifi: Evde kolay ve nefis bamya yemeği nasıl yapılır?
- 6 Şifa kaynağı ve besin deposu karnabahar tarifi ve yapılışı: Evde sebzeli ve nefis karnabahar nasıl yapılır?
- 7 En Kolay ve Lezzetli İstiridye Mantarı Tarifi: Nefis İstiridye Mantarı Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Sağlıklı bir yemek menüsü için kereviz tarifi: Kereviz yemeği nasıl yapılır?
- 9 Barbunya tarifi burada! Nefis yemek tarifleri arasında yer alan barbunya tarifi...
- 10 Sebzeli mantar sote tarifi ve yapılışı: Sebzeli mantar sote nasıl yapılır?