Çarşamba 21.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 14:50

Elma tatlısı tarifi - Elma tatlısı nasıl yapılır?

Kış aylarının vazgeçilmez meyvesi olan elmanın bir de tatlısını deneyin...

Malzemeler:

4 adet iri boy sarı elma
8 çorba kaşığı tozşeker
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
3-4 adet çubuk tarçın
1 su bardağı su
Üzeri için: Kaymak ve ceviz

Elma tatlısının yapılışı:

Elmaların kabuklarını soyup, ikiye bölün ve çekirdek yataklarını çıkarın. Tencereye yerleştirip, üzerlerine tozşeker, limon ve portakal kabuğu serpiştirin. Tarçın koyup, su ilave edin. Önce harlı ateşte, kaynamaya başlayınca kısık ateşte 15 dakika pişirin. Kaymak ve ceviz ekleyip servis yapın.

Afiyet olsun...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.