Çarşamba 05.12.2018 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 05.12.2018 15:30

Vişneli Beze Pastası tarifi

Tatlı severler için yeni lezzetler sunmaya devam ediyoruz. Vişneli Beze Pastası nasıl yapılır? En güzel ve en kolay Vişneli Beze Pastası tarifi ile pratik bir şekilde kendi tatlınızı kendiniz yapın. İşte en güzel Vişneli Beze Pastası tarifi...

Vişneli Beze Pastası malzemeler

1 paket krem şanti

3/4 su bardağı süt

150 gr. frambuaz veya vişne (taze veya dondurulmuş)

2 paket küçük beze

1 paket küçük beze

1 paket bisküvi

Kreması

2 su bardağı süt

3 çorba kaşığı un (tepeleme)

1/2 su bardağı şeker

2 çorba kaşığı kakao

hindistan cevizi

7-8 kişilik

Vişneli Beze Pastası yapılışı

Krem şantiyi sütle çırparak koyulaştıralım. İçine iri kırılmış bezeleri ve vişneleri ekleyip karıştıralım. Bisküvileri un haline gelene dek dövelim ve köşeli bir kalıba bisküvi ununu yayalım. Üzerine bezeli kremayı yayalım. Tencereye kakaoyu, unu, şekeri, sütü alalım. Ağır ateşte ve sürekli karıştırarak üzeri göz göz olana dek pişirelim. Kremayı ateşten alıp soğutarak miksrle yarım dk. çırpalım. Sosu pastanın üzerine yayarak hindistan cevizi serpelim. Pastayı buzlukta birkaç saat donana dek beklettikten sonra dilimleyerek servis yapalım.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.