Son Güncelleme: Cuma 28.02.2020 12:22
Kolay pasta tarifi: Kolay bisküvili pasta nasıl yapılır? İşte yapılışı sırasında dikkat edilmesi gereken püf noktalar
Kolay pasta, pasta çeşitlerinin en pratiği olarak bilinir. Çay ve misafir sofralarının vazgeçilmez tatlılarından kolay pasta petibör, süt, ve pudingle yapılıyor. Birçok farklı çeşidi olan pastanın en pratik hali kolay pastadır. Oldukça kolay hazırlanan kolay pasta tarifini aniden gelen misafirleriniz için birkaç dakikada hazırlayabilirsiniz. Çocukluğumuzdan beri severek tükettiğimiz bisküvili kolay pasta size yapımıyla kolaylık, tadıyla leziz bir deneyim sunuyor. Kolay pasta tarifi çayınızın ve kahvenizin yanına tat katacak. Bu eşsiz lezzet tarif defterinizde ilk sıraya yerleşecek. Çay ve kahvenizin yanına atıştırmalık lezzetler arıyorsanız bu tarif tam size göre. Eşsiz lezzetiyle kolay pasta nasıl yapılır? İşte kolay pasta tarifi…
Çay ve kahvenin yanına en çok yakışan tatlılardan biri pastadır. Pastaların en pratiği kolay pasta tarifi az malzemeyle zahmetsizce hazırlanmaktadır. Çocuk, büyük herkesin severek tükettiği kolay pasta size yapımıyla kolaylık, tadıyla leziz bir deneyim sunuyor. Kolay pasta tarifinde her evde kolaylıkla bulunan malzemeler yer alıyor. Kolay pasta tarifi petibör, süt ve puding gibi malzemelerle yapılıyor. Maliyetsiz, pratik ve leziz bu kolay pasta tarifini mutlaka denemelisiniz… Kolay pasta nasıl yapılır? İşte kolay pasta tarifi…
KOLAY PASTA TARİFİ MALZEMELERİ
- 3 paket sade petibör
- 2 paket vanilyalı puding
- 8 su bardağı süt
KOLAY PASTA YAPILIŞI
- Geniş bir tencereye sütü ve pudingi alın.
- Puding katılaşana kadar kısık ateşte karıştırın.
- Geniş bir sunum kabına bir kat bisküvi bir kat puding olacak şekilde sıralayın.
- Pastanın üzerini kalan pudingle kaplayın.
- Ezilmiş petibör bisküvilerle pastanızın üzerini süsleyebilirsiniz.
- Pastayı buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…
KOLAY PASTA TARİFİ KAÇ KALORİ?
Bir porsiyon kolay pasta (yaklaşık 260 gram) 427 kaloridir.
Kalorisini düşürmek için kepekli bisküvi, evde yapılmış puding ve doğal şeker kullanabilirsiniz.
EN SON HABERLER
- 1 Ballı çak çak tatlısı tarifi: Ballı çak çak tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler, hangi ülkenin tatlısı?
- 2 Lokma Tatlısı Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Lezzetiyle Lokma Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Lokma Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Evde Lokma Tatlısı Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 4 Browni Kek Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Lezzetli Browni Islak Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 5 Pandispanya Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşacık Pandispanya Kek Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 6 Şekerpare Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Şekerpare Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 7 İrmik Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Kıvamında İrmik Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 9 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Yumuşak, Nefis Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 10 Un Helvası Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Tam Ölçülü Un Helvası Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?