Son Güncelleme: Cuma 26.02.2016 14:52
Çılbır Nasıl Yapılır?
- 6 Yumurta
- Sarmısak
- Yoğurt
- Tereyağı
- Toz Kırmızıbiber
Hazırlanışı
Geniş bir tencereye üç parmak yüksekliğinde su doldurup kaynatın. 6 yumurtayı birer birer kepçenin içine kırın. Dağılmamalarına dikkat ederek kaynayan suya aktarın.
2-3 dakika sonra pişen yumurtaları kevgirle sudan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine sanmsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış kırmızıbiber gezdirip servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Nefis menemen tarifi! Yumurtalı menemen tarifi nasıl yapılır?
- 2 En güzel menemen tarifi, menemen nasıl yapılır?
- 3 Kahvaltıların yeni üyesi:Poşe yumurta nasıl yapılır?
- 4 Yumurtalı patates tarifi - Yumurtalı patates nasıl yapılır?
- 5 Sahanda yumurta tarifi - Sahanda yumurta nasıl yapılır?
- 6 Peynirli omlet tarifi - Peynirli omlet nasıl yapılır?
- 7 Sebzeli omlet tarifi - Sebzeli omlet nasıl yapılır?
- 8 Soğanlı yumurta nasıl yapılır? - soğanlı yumurta tarifi
- 9 Yumurtalı domates dolması nasıl yapılır? - yumurtalı domates dolması tarifi
- 10 Kremalı yumurta salatası nasıl yapılır? - kremalı Yumurta Salatası Tarifi