Son Güncelleme: Çarşamba 09.03.2016 11:26
Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır?
- 150 gr kavurma
- 1 adet orta boy soğan
- 4 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- tuz
- karabiber
Yapılışı
- Soğanı soyup yemeklik doğrayın. Tereyağını tavaya alın ve soğanı pembeleşinceye kadar kavurun.
- Kavurmayı küpler halinde doğrayın ve soğan ile birlikte 2-3 dakika kadar kavurun.
- Kavurmalar hafifçe kızarmaya başlayınca yumurtaları kırın, kısık ateşte istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
- Tuz ve karabiber ile tatlandırarak servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Nefis menemen tarifi! Yumurtalı menemen tarifi nasıl yapılır?
- 2 En güzel menemen tarifi, menemen nasıl yapılır?
- 3 Kahvaltıların yeni üyesi:Poşe yumurta nasıl yapılır?
- 4 Yumurtalı patates tarifi - Yumurtalı patates nasıl yapılır?
- 5 Sahanda yumurta tarifi - Sahanda yumurta nasıl yapılır?
- 6 Peynirli omlet tarifi - Peynirli omlet nasıl yapılır?
- 7 Sebzeli omlet tarifi - Sebzeli omlet nasıl yapılır?
- 8 Soğanlı yumurta nasıl yapılır? - soğanlı yumurta tarifi
- 9 Yumurtalı domates dolması nasıl yapılır? - yumurtalı domates dolması tarifi
- 10 Kremalı yumurta salatası nasıl yapılır? - kremalı Yumurta Salatası Tarifi