Son Güncelleme: Çarşamba 09.03.2016 10:46
Yumurta Kapama Nasıl Yapılır?
- Yumurta (kişi sayısına göre)
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- Pul biber
- Nane
- Tozbiber
Hazırlanışı
Yumurtaları haşlayın. Ortadan 2 ye bölün. Tereyağını eritin. Baharatları ekleyin. En son yumurtaları kesilmiş kısmından tereyağına yatırın. 2-3 dk daha pişirerek sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
EN SON HABERLER
- 1 Nefis menemen tarifi! Yumurtalı menemen tarifi nasıl yapılır?
- 2 En güzel menemen tarifi, menemen nasıl yapılır?
- 3 Kahvaltıların yeni üyesi:Poşe yumurta nasıl yapılır?
- 4 Yumurtalı patates tarifi - Yumurtalı patates nasıl yapılır?
- 5 Sahanda yumurta tarifi - Sahanda yumurta nasıl yapılır?
- 6 Peynirli omlet tarifi - Peynirli omlet nasıl yapılır?
- 7 Sebzeli omlet tarifi - Sebzeli omlet nasıl yapılır?
- 8 Soğanlı yumurta nasıl yapılır? - soğanlı yumurta tarifi
- 9 Yumurtalı domates dolması nasıl yapılır? - yumurtalı domates dolması tarifi
- 10 Kremalı yumurta salatası nasıl yapılır? - kremalı Yumurta Salatası Tarifi