Çarşamba 09.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 09.03.2016 10:46

Yumurta Kapama Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • Yumurta (kişi sayısına göre)
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber
  • Nane
  • Tozbiber

Hazırlanışı

Yumurtaları haşlayın. Ortadan 2 ye bölün. Tereyağını eritin. Baharatları ekleyin. En son yumurtaları kesilmiş kısmından tereyağına yatırın. 2-3 dk daha pişirerek sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.