Çarşamba 09.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 09.03.2016 11:16

Yumurtalı Omlet Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım kase kaşar peyniri rendesi (küçük bir kase, rendenin ince kısmı ile rendelenmiş)
  • 1 tutam maydanoz
  • Tuz

Hazırlanışı
  • Yumurtaları bir kaseye alıp, tuz ekleyerek çırpın.
  • Tereyağını tavada eritin, yumurtayı tavaya dökün.
  • Yumurtanın alt kısmı biraz pişmeye başlayınca kenarlardan boşluklar açarak üst kısımda kalan sıvı yumurtanında tavaya akmasını sağlayın, böylelikle omletiniz çok kalın olmayacak, üst kısmında sıvı yumurta kalmayacak.
  • Üzerine kaşar peyniri rendesini döküp maydanozları ilave edin.
  • Altını kapatarak servis tabağına alabilirsiniz.
  • Servis ederken maydanozlar içte kalacak şekilde yarım ay biçiminde omleti katlayabilirsiniz.
  • Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.