Giriş Tarihi: 21.1.2024 13:57

“İstikrar ve uyum ile Zonguldak kazanacak”

AK Parti Zonguldak teşkilatı, Zonguldak Belediye Başkan adayları olarak Dr. Ömer Selim Alan’ın açıklanmasının ardından aday tanıtım toplantısı düzenledi. Alan yaptığı konuşmada, “Hep birlikte şehrimiz için el birliği ile çalışarak, Zonguldak’ımızı güçlü bir geleceğe taşıma hedefimizi sürdüreceğimize ve daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tam. Kıymetli arkadaşlar, gençler, ablalar, abiler burayı iyi dinlemenizi istiyorum. Zonguldak Belediyesi'nde seçim kaybedersek, Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini ertesi gün indirirler. Bu da beni kahreder" dedi.

AK Parti Zonguldak Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanı olarak yeniden aday olan Dr. Ömer Selim Alan'ın bir restorantta tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdoğan, AK Parti İlçe Başkanları, ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, yaptığı güzel konuşma ile toplantıya katılanlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

ÇAĞLAYAN: "ZONGULDAK'TA SON 5 YILDA YAPILAN HİZMETLERİN HER BİRİNİ GÖRÜYORUZ"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı konuşmada "İnsan insanı küsebilir ama insan davasına küsemez" diyerek partililere birlik beraberlik çağrısında bulunarak şöyle dedi:

"Önümüzdeki sürecin ne denli önemli olduğunu önce bizlerin anlaması gerekiyor. Bizlerin bunu idrak etmesi, buna inanması ve sahaya öyle çıkmamız gerekiyor. Zonguldak'ta son 5 yılda yapılan hizmetlerin her birini görüyoruz Görmeyenler, yaşayıp da görmeyenler olacaktır. Onların zaten bizler inancını biliyoruz. Yüce meclisten bunu dile getirdiler. 'Dünyanın en iyi işini de yapsanız sizleri alkışlayacak, teşekkür edecek değiliz' demişlerdi. Bu hizmetlerin devam edebilmesi adına bugün yeniden 'bismillah' diyoruz. Yapılan hizmetlerin devam edebilmesi adına istikrar çok önemli. Biliyorsunuz, uyum, merkezi hükümet ve yerel hükümetin uyumlu bir biçimde çalışması, şehre hizmet olarak her zaman dönecektir. Şimdi buradan hizmet almak için yoğun çaba sarf eden bir belediye başkanımız ve ona destek olan milletvekillerimiz var. Bunların devam edebilmesi istikrara, buradan hizmet alabilmek de uyuma ihtiyaç var. Hükümet ve yerel iktidarın yerel hizmetleri gerçekleştirecek olan belediyenin mutlak bir uyum içerisinde olması gerektiğinin altını mutlaka çiziyoruz ve hemşehrilerimizin dikkatine çekiyoruz."

ÇOLAKOĞLU: "YOLLARA DÜŞECEĞİZ KAPILARI ÇALACAĞIZ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, "Selim Alan'ın açıklanmasıyla beraber tekrar bir start verdik. Yollara düşeceğiz kapıları çalacağız. Gönülleri çalacağız. Tek amacı bu millete bu ülkeye hizmet yapmaktır. Ve onunla beraber bizler de yola çıktık ve ülkeye hizmet için durmadan çalıştık belediye başkanımız biraz sonra kürsüye çıkacak. Aslında söz onun. Fazla sözü uzatmak istemiyorum. 5 yıl 2019-2023 - 24 5 yıl boyunca neler yapacağını tek tek anlatacak neler yapacak? Onları da anlatacak ve Zonguldak'a gösterecek. Bizler 2019'da belediye başkanlığını aldığımızda laf söz bahane üretmedik. Eserler burada. Yaptıklarımız halkımız için milletimiz için Zonguldak için yaptıklarımız burada. Ve inanıyorum ki bunu Zonguldak görecek ve tekrar AK Parti kadrolarına Ömer Selim Alana 2024 ve 2029 yetkisini tekrar verecek" dedi.

BOZKURT: "ÖMER SELİM ALAN'LA YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak'ta Ömer Selim Alan'ın seçimleri kazanması ile birlikte büyük bir devrim gerçekleştiğini ve bu devrimin bu seçimde de devam edeceğini belirterek şöyle dedi: "Bizi bugün akşam burada toplayan değerli il başkanıma gönülden teşekkür ediyorum. Milletvekili mazbatamızı aldığımızdan bugüne kadar değerli başkanım Ankara'da bizleri hiç yalnız bırakmadı. Beraber devamlı bir şekilde Bakanlıklarda Zonguldak'ın sorunlarını çözme noktasında birlikte hareket ettik. Daha önceki dönemde de değerli milletvekillerimize bizden önceki değerli milletvekillerimize Zonguldak'a gerçekten çok güzel hizmetler yaptı. Kendisinden Allah razı olsun diyoruz. Zonguldak'ta adeta bir devrim yaptı. Bu devrimin devamı açısından Zonguldak'ta istikrarın devamına çıkan Türkiye yüzünün devamı açısından Ömer Selim Alan'a ihtiyaç var diyoruz. İnşallah bu noktada Sayın il başkanımızın ifade ettiği gibi değerli Merkez İlçe Başkanımızın ifade ettiği gibi Sayın vekilim Ahmet Çolakoğlu'nun ifade ettiği gibi hep birlikte nefsimizi bir kenara bırakarak birlik, beraberlik içerisinde inşallah 31 Mart'ta hedefe varmak için tüm ilçelerimizle birlikte Ömer Selim Alan'la yola devam edeceğiz"

AVCI: "İHTİSAS ALANIMIZ BELEDİYECİLİK İLE BAŞLAR"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da, Zonguldak'ta yapılan hizmetleri unutturmayacaklarını ve bu seçimde daha çok çalışacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Evet çok kıymetli dava kardeşlerim. Biz hepimiz şunu çok iyi biliyoruz. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Cumhurbaşkanı olmasındaki Nüve teşkil eden konu belediyecilikteki başarısızdır. Bu konuda hepimiz mutabıkız yani bizim ihtisas alanımız Aslında belediyecilikle başlar. ve 2002 yılında saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın iktidarıyla başlayan süreçte Zonguldak'ımızdaki değişimin hepimiz farkındayız. Farkındayız. Ancak her zaman söylüyoruz ki bazen de unutabiliyoruz. Dolayısıyla şimdi az önce İl Başkanım Ahmet Çolakoğlu, milletvekilimize bir not verdi. O da tabii daha önceden bilgisi olmadığı için herhalde bakamamış görememiş onunla ilgili tünellerle ilgili açıklama yapmamızı istemiş. Tamam ondan da bahsedelim. Merkezi yönetim olarak gerek ki yerel anlamda çok kıymetli hizmetler yapıldı da sizler de şahitsiniz. Biz geçmişte seçimlerde neler yapıldığını ilimizde ilçelerimizin neler yapıldığını bahsettik. Sizlere bunları çok iyi artık biliyorsunuz."

ALAN: "YÜZDE 60 İLE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Düzenlenen etkinlikte son olarak konuşan Zonguldak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, yüzde 60 ile seçimi kazanacaklarını belirterek şöyle dedi: "2019'da inandık başardık. Sahada gezerken çok ilginç bir şekilde bütün mahallelerde tüm vatandaşlarımız bize sadece şunu söylediler. Hepiniz de benle beraber şahit oldunuz. Başkanım hiçbir şey istemiyoruz. Sadece yollarımızı yap dediler. Kıymetli hemşirelerim değerli dava arkadaşlarım inanın on yıl boyunca bizi bir el arabası asfalta mahkum ettiler. Cumhuriyetimizin ilk vilayeti emeğin başkenti Karaelmas Diyarı olarak biz bunu hak etmiyorduk. Vatandaşta hak etmediğini daha iyilerini hak ettiğini daha iyilerini istediğini 2019 yılında bizlere teveccüh göstererek göstermiş oldu. Ne yaptık hemen kolları sıvadık. Açıkladığımız ayakları yere basan 5-6 tane projemiz vardı. Çok uçuk kaçık hayali projeler açıklamamıştık. Bunları da nasıl yapacağımızı nasıl edeceğimizi anlatmıştık. Gene siz değerli teşkilat mensuplarının aldığım güvenle sizden aldığım heyecanla cumhurbaşkanımıza söz vermiştik. Ne demiştik? 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanı haritaya baktığınız zaman Zonguldak'ımızı kırmızı görmeyeceksiniz. Sarı göreceksiniz. Yüzümüzü kızartmayacak demiştik demedik mi arkadaşlar? 4 Mart'ta da söyledik Zonguldak'ımıza geldiğinde hamdolsun. Yüzümüz kızarmadı. 3 dönem diye yola çıkmıştık. Gerçekten Zonguldak'ımızda beklentimizin çok çok gerisinde beklediğimizden çok daha kötü bir belediyecilikle karşılaştı. Görevi devralırken mevcut Belediye Başkanı bana devrederken altyapı ile ilgili sorun yok demişti. Şunlar bunlar demişti ama bir baktık ki aldığımız belediye anlatılandan çok daha farklı tabii yola koyulduk. O zamanki belediye milletvekillerimiz olsun. İl başkanımız Mustafa Çağlayan gene ilçe başkanımızdı koşturduk projeleri. Tabii önce kime gittik? Bu davanın kurucusu genel başkanımız en büyük dayanağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gittik. Değerli arkadaşlar iki tane il 2019'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden AK Partimize geçti. Giresun ve Zonguldak ve biz Zonguldak olarak ittifaksız aldık. Tabii ki bu çok değerliydi. Cumhurbaşkanımız ne istiyorsak bizlere her zaman olduğu gibi hiç kırmadı hizmetleri Ben konuşurken bir anda yansıda görüyorsunuz. Tek tek anlatmaya kalksam çok zaman geçer ama sizler zaten bunları hem biliyorsunuz. Hem yaşıyorsunuz ama şimdi bizim bu yaptıklarımızı ne yapmamız lazım? Kapı kapı gezip sıkmadık el bırakmayıp bütün hemşehrilerimize 19 mahallede anlatmamız lazım. Kıymetli arkadaşlar, gençler. ablalar, abiler burayı iyi dinlemenizi istiyorum. Zonguldak Belediyesi'nde seçim kaybedersek, Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini ertesi gün indirirler. Bu da beni kahreder"

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Zonguldak Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Zonguldak Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

ZONGULDAK HAVA DURUMU

22 Mayıs 2024 Çarşamba

21 º

21 º / 13 º
Parçalı Bulutlu
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.