Giriş Tarihi: 26.07.2024 21:45

Çaycuma-Bartın yolunda servis minibüsü devrildi!

Çaycuma-Bartın yolunda servis minibüsü devrildi!

Çaycuma-Bartın karayolunun Geriş Köyü yakınlarında servis minibüsüne başka bir minibüsün çarpması sonucu yoldan çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Çarpıp kaçan minibüs ise aranıyor.

Kaza akşam saatlerinde ilçenin Geriş Köyü Çaycuma-Bartın çevre yolunda meydana geldi. Servis minibüsü, başka bir minibüsün kendisine çarpması sonucu kontrolü kaybetmesiyle birlikte yoldan çıkarak refüje çıktı, sonrasında devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi.

Kazada minibüs içinde olan Nezaket E., Yılmaz E. ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi daha yaralandı. Yaralıların sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

Öte yandan minibüse çarpıp kaçan diğer aracın bulunması için ekiplerce çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Zonguldak Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Zonguldak Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

ZONGULDAK HAVA DURUMU

13 Mayıs 2025 Salı

15 º

15 º / 10 º
Parçalı Bulutlu