Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En şirin ana-kız

Ebru Cündübeyoğlu'nun rol aldığı piliç reklamı acaba sadece benim mi içimi açıyor, yalnızca beni mi mutlu ediyor; doğrusu çok merak ediyorum.
Reklama ne zaman rast gelsem, dudağımın kenarında bir gülümseme yakalıyorum. Ebru, kızı Duru ile sofrada. Çatalın ucundaki lokmayı kızına uzatıyor. Dünya şekeri kız, tam ağzını açarken, annesi 'Hooop' diye lokmayı kendi ağzına atıyor.
Bu sevimli aldatmaca aslında herkesin çocukluğunun klişesidir. Hepimiz en az bir kez ağzımız açık öylece kalakalmışızdır. Ama sahne o kadar doğal, anne ve kızın birbirlerine bakışları öylesine samimi ki; hepimiz o mutfakta ikisinin o anda şahane vakit geçirdiğine ikna oluyoruz.
Dahası, her annenin eski bir kız çocuğu, her kız çocuğunun müstakbel bir anne olduğunu ve asıl eğlencenin de minik şakalarla ortaya çıkan bu şirin 'rol değişiminden' kaynaklandığını hatırlıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA