Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

O vücudu yapacaksınız!

Yıllardır spor salonlarında dirsek çürütüp, envai çeşit ağırlığın altına girip, üstüne de bulduğunuz bütün takviyeleri alıp yine de istediğiniz fit vücuda kavuşamadınız değil mi?
Üstelik Youtube'dan bilumum antrenman videosu da izleyip aynılarını tekrar ettiniz ama olmadı...

15-20 DAKİKA SÜRÜYOR
Henüz yaz geçmeden size iyi bir haberim var. Spor dünyasını kasıp kavuran yeni antrenman tekniği 'Crossfit' ülkemize de geldi.
Dünyada her geçen gün kitlesini artıran ve şampiyonaları düzenlenmeye başlanan 'Crossfit'de antrenmanlar, ortalama olarak 15-20 dakika sürüyor. Bu süre içerisinde, o gün için belirlenen üç veya dört hareketi durmadan yapıyorsunuz.

'CROSSFIT'İ İNCELEYİN!
Spor salonlarında harcanan saatlerin aksine bu yeni teknikle, ondan çok daha kısa bir sürede, çok daha iyi sonuçlar alıyorsunuz.
Siz de antrenman rutinlerinden bıkanlardansanız, henüz plajlarda arzı endam edecek zaman da varken, 'Crossfit'i bir incelemenizi öneririm... Bilgi için: www.ertanbalaban. com.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA