Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Ver pozu, kurtul!

Şu anda kapasitesinin çok üstünde insanı ağırlayan benim küçük kasabam Alaçatı'da; metrekareye düşen ünlü sayısı yine overdose durumunda.
Memleketin bütün tanınmış isimleri aynı kasabaya hücum edince; çok doğal bir sonuç olarak, arkalarından küçük bir taburu dolduracak kadar gazeteci arkadaşımız da buraya konuşlanıyor.
Fakat gazetecilerin kucağına düşeceğini bile bile buraya akın eden ve ekranda yaptıkları işlerle gözümüzde devleşen o ünlüler, fotoğraflarının çekildiğini görünce; birden dişleri uzun, tırnakları keskin, saçları taraz, sevimsiz birer cüce orman cinine dönüşüyorlar.
Foto muhabiri arkadaşlara küfür ediyorlar, aşağılıyorlar, görüntü vermemek adına binbir şekilsiz pozisyona girip; kendilerini de ortamı da geriyorlar.
Tatilciden çok gazetecinin olduğu yere gelmişsin ve sonra görüntülenmek istemeyeceksin... Öyle bir lüksünüz yok efendim! O arkadaşlar da kendilerine verilen görevi yapıyorlar.
Sizin kara kaşınıza bayıldıklarından, sabaha kadar sokak sokak gezip, sarhoş kahrı çekmiyorlar. Ya haddinizi bilin, o küfürlere son verin ya da memleketin üç tarafı denizle çevrili, kendinize sakin bir yer seçin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA