Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Modayı konuşturanlar

Stil Zoom

Ayşe Kucuroğlu, Türkiye'de modayı konuşturanlar arasında. Kendine has bir tarzının olması çok ama çok hoş... Katıldığı bir davetten olan bu görünümündeki detayları bir inceleyin lütfen; tam onun tarzı. Alessandra Ricci elbisesi ve dolgu topuklu Saint Laurent ayakkabılarını, hasır bir clutch ile tamamlamış. Eklektik stil sahibi Ayşe Kucuroğlu'nun clutch'ı ise Küba'dan ve el yapımı.

Aslı Şen bence her zaman hoş görünüyor. Sade ve detay uyumundan şaşmayan, stil sahibi bir isim. Geçtiğimiz gün katıldığı bir gündüz davetinden olan bu görünümünde; floral desenli eteği, hasır el çantası ve süet ayakkabılarıyla uyum içinde. Bir arada kullandığı feminen detayları, maskülen formlu bir gömlekle tamamlamış. Gömleği Zara, ayakkabıları Alexander Wang, eteği ise Veronica Beard.

Burcu Şendir'e dikkat dikkat! Hasır el çantasını, floral desenli maksi elbisesiyle tamamlamış. Evet evet, burada

Julie Sarinana'a da bir bakın! Yaz günü stili için inanılmaz hoş görünmüyor mu? Çok sıradanmış gibi ama bir o kadar da trendy ve cool!aksesuvar değil, tamamlayıcı olan tamamen elbise. Çünkü bu sezon, muhakkak hasır çantayla görünmesi gerektiğini iyi bilmiş Şendir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA