Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Paris'in dünyaca ünlü çok katlı mağazası Galeries Lafayette, 'Bonjour İstanbul!' dedi ve geçtiğimiz hafta, Demsa Group iş birliği ile kapılarını Emaar Square Mall'da açtı. Mağazada birçok yabancı lüks markanın yanında, bir Türk markası da yerini aldı. Hangisi mi? Benim de yeni keşfettiğim bir marka. Zelal Koçakelçi Ogün'nün Zell isimli markası. Koleksiyonunda en çok dikkatimi çeken ve sevdiğim şey; omuz detayları oldu. Çalışan kadınlar göz atsın derim; koleksiyon yıkılıyor!

Moda dünyasını uluslararası alanda 20 yılı aşkın süredir destekleyen ve Türkiye'nin en önemli moda etkinliği olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ana sponsoru olan Mercedes- Benz, Hugo Boss ile mevcut iş birliğini Türkiye'de yoğunlaştırmış. Hugo Boss'un Mercedes-Benz ve Mercedes- AMG markası için hazırladığı özel koleksiyonlar, Mercedes-Benz Türk yetkili bayilerinin yanı sıra Hugo Boss mağazalarında marka tutkunlarının beğenisine sunulacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA