Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Egemen ilk yıl hiç para almayacak!

Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile yıllık garanti para 1 milyon 750 bin Euro'ya anlaştı. Üç yılda toplam 5 milyon 250 bin Euro kazanacak.
Öte yandan Korkmaz'ın Beşiktaş'tan 1 milyon 400 bin Euro'luk alacağından vazgeçip ayrıca 500 bin Euro bonservisi cebinden ödediği haberi her yerde. Korkmaz'ın eski takımına ödediği para tam 1 milyon 900 bin Euro.
Yani Korkmaz ilk yıl Fenerbahçe'den hiç para kazanmayacak, hatta 150 bin Euro da cebinden ödemiş olacak. Beşiktaş'a verdiği parayı, Fenerbahçe'de üç yılda kazanacağı paradan çıkardığımızda ise Korkmaz'ın toplamda 3 milyon 350 bin Euro kazanacağı ortaya çıkıyor.
Yani Beşiktaş'tan bir yılda kazandığı 1 milyon 100 bin Euro'dan sadece 11 bin Euro fazla kazanacak. Korkmaz'ın maç başına kazanacağı paraya kafanız takılmasın, tıpkı Beşiktaş'ta olduğu gibi 15 bin Euro alacak.

PARAYI FENERBAHÇE Mİ VERDİ?
Evet, Beşiktaş, Korkmaz'dan indirim yapmasını istenmişti ama ünlü futbolcu inat etse parasını kuruşu kuruşuna alırdı. UEFA zaten pusuda bekliyor!
Gelmek istediğim nokta şu. Bugün bir bankacı, pazarlama müdürü vs. özel şirketlerde bile bir çalışan transfer edildiğinde, eski çalıştığı yerde kalan tazminatı, hatta daha fazlası ödenir.
Acaba Fenerbahçe, Korkmaz'a, Beşiktaş'a ödeyeceği paranın tamamını ya da en kötü ihtimalle yarısını vermiş olabilir mi?
Zaten normal şartlarda Korkmaz gibi başarılı bir futbolcu için 1 milyon 900 bin Euro gözü kapalı verilir. Ama bu ödeme yapılsa Fenerbahçe'li yöneticiler çıkıp bunu gururla açıklarlardı! Garip değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA