Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'nin bıyıklı forması

Hürriyet'in internet sayfasında çıkan haberin giriş cümlesi şöyleydi: "Aldığımız duyumlar ile Hürriyet Dünyası'nda taslak olarak hazırladığımız formalara göre, Fenerbahçe yeni sezona çok iddialı girecek."
Fotoğrafta gördüğünüz ise Hürriyet'in taslağını hazırladığı üç formadan en çok tartışma yaratanı. Hürriyet editörleri bu forma için 'agresif kanarya' tabirini kullanmış.
Fotoğrafta gördüğünüz ise Hürriyet'in taslağını hazırladığı üç formadan en çok tartışma yaratanı. Hürriyet editörleri bu forma için 'agresif kanarya' tabirini kullanmış.
Ancak formadaki iki çizgiyi, sosyal medyada, özellikle de Ekşisözlük'te Osman Tanburacı ya da Salvador Dali'nin bıyığına benzetenler var.

ÇUBUKLU EN İYİSİ
"Fenerbahçe'nin yeni forması gay bıyıklı" yorumunu yapanlar büyük ihtimalle Galatasaray taraftarlarıydı.
Belki de Arda Turan'ı bile çileden çıkaran mor Galatasaray forması için yapılan geyiklerin intikamını alıyorlardı.
FB cephesinden de "Volkan bıyığıdır o, dikkatli olun geyik yaparken, evinizden aldırıverir sonra..." diye yazarak karşı atağa geçenler de oldu.
Özetle; taraftar cephesinde yeni forma kapışması şimdiden başladı. Umarım Hürriyet'in aldığı duyum doğru değildir, aksi takdirde o bıyıklı formayla çok dalga geçilir.
Aslında FB'li, GS'li, BJK'li hiç fark etmiyor; hangi taraftara sorarsanız sorun, çoğu klasik çubuklu formayı tercih eder.
Ancak kulüpler de forma satışlarından para kazanmak için her sene farklı tasarımlar hazırlamak zorunda. Yoksa herkes aynı formayı eskiyinceye kadar giyer.
Bence yapılması gereken; yeni formalar tasarlanırken üretici firmanın gazına gelmemek, formanın özüyle çok oynamadan tasarımlar hazırlamak.
Farklı renkler olabilir ama mor, pembe gibi bizim takımların literatüründe olmayan renkleri tercih etmek de yanlış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA