Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Öğrenciye yardımın bedeli

Kütahya Belediyesi'ne bağlı otobüslerden birinde şoförlük yapan Adnan Akkaya, bir öğrenciye kartında para olmadığı için otobüse ücretsiz binmesine izin verdiği için altı ay süreyle açığa alınmış.
Adnan Bey de kendisine yapılanın haksızlığı karşı, 'Yolculara yardımseverliğin bedeli altı ay men' diye bireysel mücadelesini başlatmış. Öğrenciyi ücretsiz bindirmesi bahane mi edildi, bu işin arkasında başka şeyler mi var bilmiyorum. Ancak olay doğruysa; öğrenci gerçekten müşkül durumdayken yardım gördüyse Kütahya Belediyesi'nin Adnan Bey'e yaptığı büyük ayıptır.
Yahu hiç mi parasız kalmadınız, hiç mi paranızı, kartınızı evde unutmadınız ya da yolda kalmadınız? Elbette kamu zarara uğratılmamalı ama insanlık diye de bir şey var. Belediyecilik halka hizmet değil mi? Zor durumda kalmış bir öğrenciye yardım etmenin neresi yanlış? Öğrenciye yardım edeni cezalandırarak Kütahya Belediyesi'nin vermek istediği mesaj; 'kimseye yardım etme, ne hali varsa görsün' müdür?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA