N.Ö: Akmerkez'de restoran hayata geçireceğiz. Araştırma yaptığımız belirli semtler var. Ayrıca bir sunum, prezantasyon projemiz var. İnsanlar nasıl bir yere giderken çiçek alıyorsa, yerine güzel ambalajlarda makarna alabilecek. Farklı konsepte girmeye çalışıyoruz. Bunun ilk örneği de Vakko ile anlaştık. Nişantaşı'nda Vakko mağazası içine bir buzdolabı koyduk ve pastaLAB ürünleri satılacak burada. Böyle bir şey ilk kez gerçekleşiyor. E.D: Restoranla başlamak istememizin nedeni küçük başlayıp öğrenerek ilerlemek ve yavaş adımlar atmaktı. Makarna restoranı da yapabilirdik ama biz bunun mutfağından, en küçük yerinden başlamak istedik. En altta nasıl domatesi doğrayarak başlıyorsunuz. Bizde öyle istedik.