Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyiliğin saf hali

Yetenek Sizsiniz'i izlerken tam "Yine mi Michael dansı?" deyip diğer kanala geçecektim ki, takıldım kaldım.
Çünkü ekranda Michael Jackson'ın adeta lolipop şekerinden yapılmış minicik bir biblosu vardı. 4 yaşındaki Ege resmen döktürüyordu.
Acun daha önce olduğu gibi yine son derece sevimli bir Michael minyatürü bulmuş, hepimizin ağzının suyunu akıtmayı başarmıştı.
Daha sonra sahneye bir hamur ustası geldi. Önce havada döndürüp sonra mermer tezgaha vurduğu hamuru neredeyse soğan zarı inceliğinde açıp, arkasına bir de resim koyarak net bir şekilde gösterdiğinde herkesin ağzı bir karış açık kaldı.
Jüri üyeleri bu görüntünün zaten aç olan karınlarını iyice acıktırdığını söyleyince ustanın jesti gecikmedi: "Merak etmeyin, hamuru bolca getirdim. Gösteriden sonra ekibe börek açacağım..."
Ama Acun bu jesti yeterli görmedi: "Ne ekibi? (Salondaki üniversite öğrencilerini kastederek) Çocuklar ne olacak?"
Ustadan reaksiyon gelmeyince, Acun stüdyo görevlisine döndü: "Çocuklara hemen börek getirtin..." Ve salondaki üniversite öğrencileri yeri göğü "Acun" sesleriyle inletti...
İşte Acun'un neden bu kadar sevildiğini anlamakta hâlâ güçlük çekenlere en iyi yanıt... Bunun adı ne rüşvetçilik, ne popülizm. Acun iyi insan. Hepsi bu...
NOT: Acun yeni açtığı hastanesinde, ekonomik durumu kötü olan duyma engelli çocukları ücretsiz tedavi ettirecekmiş. Bu da yazının mührü olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA