Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan 90'a çaktı

Okan Bayülgen cumartesi gecesi tv8 ekranlarında şahane bir program yaptı.
90'ları eksen alan Disko Kralı'nı başından sonuna kadar büyük bir zevkle izledim. Hem ekip iyi hazırlanmış hem de konuklar son derece doğru seçilmişti.
Ama sadece o döneme imzasını atan ve şimdi unutulmaya yüz tutan pop şarkıcıları ile beraber keşke üzerlerinde 90'ların kokusunu taşıyan sembol siyasetçiler, sporcular, işadamları, televizyoncular, edebiyatçılar da aralara serpiştirilseydi. Programı izlerken neleri ne denli çabuk unuttuğumuzu görüp adeta dehşete kapıldım.
Bir dönem hayatımıza yön veren şarkıları, akımları, olayları ne çabuk silmiştik hafızalarımızdan... Birileri sanki beynimizi yıkamıştı. Yıkamak ne kelime? Çamaşır suyuna batırıp çitilemişti sanki.
Programı izlerken gözüm barkovizyonda devam eden Tetris oyununa sürekli takılıp durdu.
İflah olmaz bir Tetris müptelası olarak bazen fondaki oyunu oynayan arkadaş yanacak diye öyle heyecanlandım ki, pek çok ilginç konuşmayı bile ıskaladım.
Okan bu programla bir kez daha topu 90'a astı. Öyle olmasa, '90'lar ve televizyon' denildiğinde akla gelebilecek birkaç isimden biri olabilir miydi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA