Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olmadı Merve!

Survıvor'da haftanın olayı, Merve Büyüksaraç'ın adayı karıştırmasıydı. Genç Anıl, aslında kendi hakkı olan minik yoğurtlardan birini alıp çantasına atmış. "Yoğurdu sen mi aldın?" diye soran Nihat'a de yalan söyleyip "Hayır" demiş. Sonra da gidip "Nihat abilerin yemelerinden korktum. O yüzden alıp sizin için ayırdım" diyerek, Almeda ve Merve'ye ikram etmiş.
Anıl toy bir delikanlı... Kötü niyetle olmasa da hata etmiş. Peki ya Merve'nin yemeyip içmeyip olayı Nihat'a anlatmasına ne demeli? Nihat da kendini töhmet altında bırakan genç Anıl'a kükremiş tabii...

MİKSER GİBİ
Merve'nin birkaç haftadır devam eden bu 'mikser' halleri eminim izleyicinin gözünden kaçmıyordur.
Almeda samimiyeti ile ne kadar sempati kazanıyorsa; Merve de bu 'stratejiye dayalı hesapçı halleriyle' o kadar antipati topluyor!
Demek ki neymiş? Bir insanı gerçekten tanımanın üç yolu varmış. 1- Seyahatte 2- İçki masasında 3- Survivor adasında...
NOT: Bu yazı, pazartesi sabahı yazılıyor. Yani Mustafa Topaloğlu ile Merve Büyüksaraç arasında yaşanacak SMS elemesinden önce. Eminim Türk halkının sağduyusu, benim gibi düşünenleri yanıltmayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA