Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Özgür!

Akademi Türkiye'nin en sessiz, en sakin, en romantik yarışmacısıydı. Aynı zamanda evin mantık terazisi gibiydi.
Pınar ile aralarında alevlenen aşk herkesi heyecanlandırdı. Herkes, hepimiz bu çifti çok sevdik, destekledik. Ama sonra yolları ayrıldı.
Biz onlardan müzik albümleri beklerken, her ikisi de oyunculuk alanında kariyer yaptı.
Onların yeteneklerini ilk keşfeden ise duayen sinemacı ve televizyoncu Türker İnanoğlu oldu. Her ikisini de dizilerinde oynattı.
Özgür, Pınar'dan daha fazla mesafe katetti. Özellikle Yabancı Damat ile Türkiye'nin sevgilisi oldu. Daha sonra rol aldığı her dizide, sağlam oyunculuk temelinin üzerine yeni katlar çıktı.
Akademi Türkiye zamanında tüm yarışmacılara verdiğim bir söz vardı. 'Kendi ayaklarınızın üzerine basana kadar hepinize yardım edeceğim, destek olacağım' diye...
Neredeyse hepsi birer yıldız oldu. En parlağı Barış ise zamansız gökyüzünden kaydı.

EVLADIM GİBİ
Özgür Çevik şimdilerde Evlerden Biri dizisindeki müthiş performansıyla harikalar yaratıyor. Sadece yüzü ve vücuduyla değil, tüm benliğiyle oynuyor.
Ürkek, biraz dengesiz, hafiften kindar, heyecanlandığında kekeme olan, gri ve zor bir karakteri başarıyla ekrana taşıyor.
Özgür'ün üzerinde fazla bir emeğim olduğunu söyleyemem. Sadece arada bir bana danıştığında ona dilim döndüğünce, mesleki tecrübelerim ışığında yol göstermeye çalışıyorum ama onu ekranda ne zaman görsem, sanki evladımmış gibi gururlanıyorum. Bir de içinde Barış Akarsu'yu yaşattığını, onun için de oynadığını, onun yarım bıraktıklarını tamamlamaya çalıştığını da biliyorum ya, işte o yüzden Özgür'ü yazarken fazla objektif olamıyorum, affedin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA