Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ceyhun Fersoy patladı

Köşemizin müdavimleri hatırlayacaklardır. Önce Çocuklar Duymasın ve Seksenler dizisindeki başarısıyla, ardından Avrupa Şampiyonası sırasında ekranda canlandırdığı tiplemelerle genç oyuncu Ceyhun Fersoy'dan bu köşede övgüyle söz etmiştim.
Ceyhun'u son olarak Ayşe ile Alişan'ın programında izleyince daha da keyiflendim.
Şöhret ve övgüler onu şımartmamış, aksine daha doğal, samimi ve özgüvenli bir genç haline getirmiş.
Ceyhun adeta programın lokomotifi oldu; coştu, coşturdu.
Hele yaptığı o müthiş taklitler yüzünden bizim Ayşe programın büyük bölümünü iki kat olmuş halde katıla katıla gülerek geçirdi.
Ceyhun Fersoy, hemen her ünlüyü büyük bir başarıyla taklit ediyor. Ama içlerinden biri var ki tek kelime ile olay... Mahsun Kırmızıgül... Avrupa Şampiyonası sırasında TRT'nin maç yayınları öncesinde sırf onu izlemek için erkenden ekran başına geçiyordum.
Ceyhun, Mahsun'u nasıl bu kadar iyi taklit ettiğinin sırrını ise Ayşe ile Alişan'ın programında anlattı. Meğer Ceyhun, Beyaz Melek filminin oyuncu kadrosundaymış.
Birlikte çalıştığı yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ü uzaktan uzağa iyice etüt etmiş.
Hani Mahsun, Karadeniz'de çektiği yeni filminin setinden bir günlüğüne kaytarmak istese, Ceyhun onun yerine geçip, dublörlüğünü yapar ve bir Allah'ın kulu da anlamaz! O kadar diyeyim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA