Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yap aralarını Birol Usta!

Dizi fanatikleri bazen senaristlerden ve yapımcılardan öyle masum isteklerde bulunuyorlar ki, bayılıyorum.
İşte Özlem Baş'ın ricası da bunlardan biri:
"Yüksel Bey, merhabalar. Size yazış amacım Seksenler dizisiyle ilgili ufak bir sıkıntımı paylaşmak. Biz Seksenler izleyicileri olarak Ergun Plak, Nazlı ve Dümbüllü Niyazi arasındaki aşk üçgenine kafayı takmış durumdayız.
Hatta dizinin resmi fan sayfasında başka konu konuşmaz olduk diyebilirim. Sebebini anlamadığımız bir biçimde dizinin ilk bölümlerinde 2012 yılı gösterildi; bu bölümlerde Nazlı ve Niyazi evlenmiş fakat boşanmış bir çiftti. Biz Seksenler müdavimleri olarak 2012 yılında gösterilenleri unutmaya razıyız. Yani o kısımlar Ergun'un rüyası falan olabilir. Vallahi 'Ay ne kadar da saçma oldu rüya mıymış bunlar' filan demeyiz. Çünkü bizler Ergun Plak'ı daha bir sevdik, benimsedik, kendimize daha yakın ve sıcak bulduk. Şimdi buradan çok sevgili Birol Güven'e seslenmek istiyorum:
Birol Abi ne olur yap şu Ergun'la Nazlı'cığın arasını be..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA