Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Uçtu uçtu Ahu uçtu!

KENAN Erçetingöz, usta gazeteciliğini son yıllarda televizyonculuk alanına taşıyan, sevgi ve saygı beslediğim meslektaşlarımdan biridir. Bu nedenle Beyaz TV'deki yeni programına katılıp, 'Hayırlı olsun' dileklerimi 'Yüz Yüze' sunmayı tercih ettim.
Öncelikle Beyaz TV'yi kutluyorum. tv8'in, bir holdingin giriş katına sıkıştırılmış kasaba televizyonu gibi duran eski binasını gerçek bir televizyon mabedine dönüştürmeyi başarmışlar. Hep söylediğim gibi, bir televizyona yayıncılık anlamında kat çıkabilmek için önce temelini sağlam tutmak gerekir.
Bunun da yolu, altyapı ve teknik donanıma yatırım yapmaktan geçer. Beyaz TV işe önce buradan başlamış.
Kenan'ın Yüz Yüze programı ise su gibi akıp, gitti. Zaten bir programda herkesten önce konuk sıkılmıyorsa, ertesi gün reyting listesine bakmaya gerek yoktur. O program olmuştur.
Programı cazip kılan faktörlerin başında ise diğer konuk Ahu Aysal geliyordu. Renkli yaşamı ve dobralığı ile medyanın her zaman ilgi odağı olan ünlü turizmci, son zamanlarda 'uzaya gidecek ilk Türk kadını' olmasıyla da gündemdeydi. Hollanda'da geçirdiği astronotluğa hazırlık dönemini anlattıktan sonra, ağzındaki baklayı çıkarttı: "Bakarsınız benim de ismimi ilk Türk kadın pilot Sabiha Gökçen gibi bir havaalanına verirler!"
Vallahi olur mu olur!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA