Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Müzik dünyasında zirvede kim var?

Yukarıdaki sorunun yanıtını bir çırpıda vermek mümkün değil. Çünkü "Hangi değerlendirmeye göre zirve?" diye bir soru çıkabilir ortaya.
En çok satanlar, en çok dinlenenler gibi listeler mutlaka yapılacaktır ama bir radyo dinleyicisi olarak üç isim sayabilirim: Halil Sezai (Sonbahar), Kolpa (Yatağın Soğuk Tarafı) ve Fettah Can (Boş Bardak).
Ki TTNET'in en çok dinlenenler listesinde de bu isimler ilk sıralarda.

ÜZERİMİZE GELİYOR
Her sabah uyandığım anda radyoyu açıyor ve güne bu şarkılarla başlıyorum. Hatta doz aşımına uğradığımı bile söyleyebilirim! İstasyon değiştirmeniz de fark etmiyor, başka radyolarda da aynı şarkılar çalıyor. Gazeteler ve televizyonlardan sonra radyolar da birbirinin kopyası oldu demek ki. İki ayrı radyonun aynı anda aynı şarkıyı çalmasına ne demeli!
Evet, müzik dünyasına yeni isimlerin gelmesi güzel... Başka seslerin duyulması güzel. Sisteme uymayan kişilerle müziğin renklenmesi güzel.
Ama her şarkının günde 10-20 kere bu kadar üzerimize üzerimize geliyor oluşu sektör adına, müzisyen adına, yorumcu adına iyi bir şey mi; onu bilemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA