Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Soytarının ortakları...

Bu Hobbit'i, bu orman cinini siz musallat ettiniz başımıza.
Soytarılığına, şaklabanlığına siz çanak tuttunuz.
Bütün kadınları fahişe, bütün erkekleri kadın satıcısı, eşcinsel ilan eden bir çapulcunun "Reyting alırız, daha çok okunuruz" diye peşine düştünüz.
Okurunuza, izleyicinize de hakaret ettiniz. İnsanlar dedikodu yapanı, fütursuzca iftira atanı, mahalle kavgasını sever deyip bu şerefsizi her dakika burnumuza dayadınız.

AFERİN SİZE!
Ekrana çıkardınız, sayfa sayfa röportaj yaptınız.
Evden eve laf taşıyan, 'ortam gerilse de kavga çıksa' diye bekleyen, bunun için iftiracı dedikoduculara destek veren mahalle kadınlarına benziyorsunuz.
Hiç mi yüzünüz kızarmıyor?
Ağzından çıkanların deli saçması, yalan ve iftira olduğunu bile bile "Bu adamdan bize ekmek çıkar" mantığıyla, pisliğin peşine düşüyorsunuz.
En az o ciğeri beş para etmez ruh hastası kadar rezilsiniz.
Hâlâ da bu şeytanın günahlarına ortak oluyorsunuz.
Hâlâ konuşmasına, hasta beyninin irinini ortalığa yaymasına aracı oluyorsunuz.
Ha, bir de; bu dangalağın iftiralarını, yalanlarını, hakaretlerini sosyal medyada zevkten dört köşe sırıtarak, ağzından salya akıta akıta takip eden 100 binler var... Aferin size aferin...
Gerçi bilmiyorum ki, belki de kendinize yakışanı yapıyorsunuz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA