Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Şike bunun neresinde?

Ben şu reytinglerdeki şike işini anlayamadım.
Ne yani şimdi; hiç kimse 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Hayat Devam Ediyor'u falan izlemiyor muymuş?
Ya da Acun'un yarışmaları haybeye mi koca bir kanalın neredeyse her gününü dolduruyormuş?
Saçmalık!
Bazı program ve dizilerin izlenme oranını rakamlarla belirleyemesek de; en çok izlenenler arasında olduğunu tahmin etmek için AGB cihazına ihtiyacımız yok ki!
Bu diziler ve yarışmalar yayınlanırken, memlekette yaşam duruyor, insanlar sosyal hayatlarını dizilere göre ayarlıyor, sosyal medyada o akşam en çok izlenen program neyse, sadece onunla ilgili yorumlar yazılıyor vs... Ertesi gün de herkes o programları konuşuyor.

BELGESEL DEĞİL Kİ!
Hani reyting raporları dese ki 'her gün TRT'nin belgesel kanalı diğerlerine nal toplattırıyor' ya da 'Yurttan Sesler korosunun konseri gün birincisi çıkıyor'; hadi uyuzlanalım.
Ama zaten çok seyredildikleri çok ortada yapımlar raporlarda üst sıralardayken, bu şike neye göre, kime göre yapılıyormuş gerçekten merak içindeyim.
Kafamızın almadığı başka durumlar var herhalde, kim bilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA