Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Spor notu: Fenerbahçe'ye ihanet mi edildi?

Dikkat ettiniz mi bu sezonki bütün maçlarda Alex hep geriye gelerek top aldı. Alex'in yakın arkadaşları Cristian ve Stoch'un sık sık kızağa çekilmeleri de ilginç değil mi?
İddia şu: Alex bu sezon, saha içinde pas trafiğinden çıkarıldı. Sadece saha içinde değil saha dışında da yalnızlaştırıldı.
Kulübün dışarıdaki organizasyonlarına bile çağrılmadı! Aykut Kocaman; Haziran ayında verdiği röportajdan itibaren sistemli bir şekilde Alex'e 'mobbing'in kralını yaptı!

ANLATILMAYAN GERÇEKLER
Kasımpaşa maçından sonra Alex'in soyunma odasında Cristian'la şarkı söylediği, eşiyle arabada sevinç kahkahaları attığı haberleri çıktı.
Tribündeki kolunu ısırdığı görüntü için "Gol atılınca güldü" diye yazanlar bile oldu! Geçmişte de yöneticilerin, bir futbolcuyu gözden düşürmek için basını kullanmasına dair örnekler çok.
Tabii tüm bu yorumlar sadece birer iddia ama bazı gerçekler de dile getirilmiyor... Yakın çevresindeki insanların duyduğu, bizzat Alex'in ağzından çıkan laflar var ama açıklanmıyor, yazılmıyor!
Umarım Alex, basın toplantısında her şeyi anlatır!
Ben yine de sorumu sorayım: Alex'e pas atmamak, yalnızlaştırmak, basında karalayıcı haberler çıkarmak vs... Tüm bunlar aslında Fenerbahçe'ye ihanet değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA