Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2025 Yılı 2. Olağan Toplantısının ardından Kıvanç Tekstil'de işçilerle akşam yemeğinde aynı sofrayı paylaştı. Yemek öncesinde Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Kıvanç Tekstil işçileriyle birlikte sıraya giren Vali Köşger, daha sonra işçilerle sohbet etti.
ÇOK GÜZEL COĞRAFYA
Adana'nın özel bir şehir olduğunu ifade eden Vali Köşger, "Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. O güzel coğrafyanın en güzel parçalarından birisinde Çukurova'da bulunuyoruz. Ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor Çukurova. Pamukla başlayan bir süreç var, bir serüven var burada. Bunun ilk ekilişi ile başlayan serüven tekstil sanayi ile katma değer oluşturmaya devam ediyor. Bu katma değerin oluşmasında sizlerin alın teri ve emeği var. Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunduğunuz için alın terinizi esirgemediğiniz için bu ülke için bu vatan için bu ülkenin daha müreffeh daha gelişmiş olması için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.
UMUTLA BAKMAMIZ LAZIM
Geleceğe umutlu bakılması gerektiğini ifade eden Vali Köşger, "Arkadan gelen nesillere daha güzel bir ülke bırakmak için biz gayret edeceğiz. Ülkemizin kıymetini bilelim, Çukurova'nın ve Adana'nın kıymetini bilelim, kendimizin kıymetini bilelim. Geleceğimize umutla bakmamız lazım. Sizler çalıştığınız sürece, bu münbit ovalar ekilip dikildiği sürece, bu fabrikalarda bu çarklar döndüğü sürece ülkemizin geleceğine güvenle ve umutla bakmaya devam edeceğiz" diye konuştu.