Etli mantar sote

Etli mantar sote
HAZIRLANIŞI
Etleri tavada yumuşayıncaya kadar soteleyin. Yıkanmış doğranmış mantarları ete ekleyip sotelemeye devam edin. Kıyılmış soğan, iri doğradığınız sivri biber ve kabuklarını soyup yine iri doğradığınız domatesleri ekleyin. Sarımsak ve kırmızı pul biber ilave ederek 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın.

MALZEMELER
kişilik 200 gram yağsız dana eti, 400 gram mantar, 1 soğan, 2 diş sarımsak, 4 domates, 5 sivri biber, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay bardağı zeytinyağı.

ÇİKOLATA SOSLU KEMALPAŞA TATLISI

HAZIRLANIŞI
Şerbet için su ve şekeri kaynatın. Kemalpaşa tatlılarını şerbetin içine atıp 15 dakika kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp 10 dakika beklettikten sonra şerbetin içinden alıp tabağa dizin. Soğumaya bırakın. Tatlıların üzerine birer parça kaymak paylaştırın . Çikolatayı benmari usulü eritip kaymakların üzerine dökerek servis yapın

MALZEMELER
6 kişilik 1 paket Kemalpaşa tatlısı 4,5 su bardağı su, 3,5 su bardağı toz şeker, 150 gram bitter çikolata, 100 gram kaymak.
BİZE ULAŞIN