MALZEMELER
5 parça tavuk bonfile, 1 şişe maden suyu, Yarım su bardağı süt, 1 yumurta, 4 yemek kaşığı un, 2. 5 -3 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kekik, Yarım çay kaşığı pul biber, Yarım çay kaşığı kara biber, Galeta unu, Sıvı yağ.
HAZIRLANIŞI
İnce şekilde doğradığımız tavukları bir kabın içine alalım. Maden suyu, süt ve baharatlar ile soslayalım. Üstünü kapatıp, 1 saat dinlendirelim. Bir tabağa galeta unu koyalım. Çöp şişleri ortadan ikiye kıralım. Suyu süzülen tavukları teker teker alıp çöp şişi tavuğun bir altından bir üstünden zikzak çizer gibi geçirmek suretiyle şişlere takalım. Tavaya yağı koyup kızdıralım. Bu çöp şişleri önlü arkalı şişle birlikte galeta ununa bulayıp tavada arkalı önlü kızartalım. Kızaran tavukları havlu kağıdın üstüne alalım.