Farklı
illere ait mutfakların çoğaldığı Ankara'da yöresel döner çeşitleri de ilgi görmeye başladı. Erzurum'dan sonra ilk kez Ankara'da şube açan Dönerci Hacıbaba Erzurum, Cevizlidere Caddesi'ndeki yerinde hizmet vermeye başladı. 1964 yılında kurulan marka, yıllara meydan okuyarak ayakta kalmayı başaran nadir yerlerden biri. Kaliteden ödün vermeden yarım asırdır ayakta kalan marka, şimdi ikinci kuşağın ellerinde yoluna devam ediyor. 3 kardeşin bugünlere getirdiği firmanın sahiplerinden Recai Emeç, 2014 yılında 50'nci yıllarının kutlayacaklarının belirtti.
TÜM ÜRÜNLER YÖRESEL
Erzurum'da
1200 metrekarelik bir alana sahip geniş bir yer sahibi olan mekan, Ankara'da hem geniş iç salonu hem de bahçesiyle konuklarına rahat bir ortam sunuyor. Dönerin eti ise Erzurum'da yetişen mor koyun ırkından hazırlanıyor. Etin ağır kokusunun hissetmediğiniz bu dönerin ekmeği ve yanında servise sunulan cacıkta yine Erzurum yöresinde ev mayasıyla yapılıyor. Mekanda servise sunulan her ürün Erzurum'dan Ankara'ya getiriliyor.
PAKET SERVİS
Sadece Erzurum'a has döner servisi yapılan mekanda tatlı yemek isteyenler içinde kadayıf dolması yer alıyor. Mekanın yakın mesafelere de paket servisi de bulunuyor.