ANFA'nın başlattığı geleneksel yöresel yemek tanıtımında Bolu lezzetleri görücüye çıktı. Her ay farklı bir ilin yemeklerinin tanıtıldığı etkinlikler şölen havasında gerçekleşti. ANFA, Antep ve Beypazarı damak tadından sonra Bursa'nın yemeklerini görücüye çıkardı. ANFA ve Bolu Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği Bolu yöresel yemek tanıtım şöleni ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Şölene ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, ANFA yöneticileri, Bolu Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, SABAH Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ve ANFA personelinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.