Gerçek
dondurmayı aynı tat ve kalitede yurtiçi ve yurt dışındaki dondurma severlere sunan Mado, Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarına ulaşmak için amaçladığı zincir kafelerle dondurmayı mevsimsiz tatlı haline getiriyor. Dondurmanın yanında, lezzetli börekleri, tatlıları ve salebi ile Mado Cafeler, sunum zenginliğiyle de farklı taleplere cevap verirken 2014 yılında açılan Arcadium ve Çetin Emeç şubeleriyle de hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor.
KEÇİ SÜTÜ LEZZETİ
Mado kesme dondurma, "çatal-bıçakla yenen dünyadaki tek dondurma"dır. Bıçakla kesilir, çatalla yenir, size de afiyetle tadını çıkarmak kalır. Çabuk erimez, serttir ama sakız gibi esner ve yoğun kıvamıyla adeta bir sanat eseridir. Mado Dondurma'nın taklit edilemez tarifi adında gizlidir. Mado kesme dondurma, Kahramanmaraş'taki Ahir Dağı'nın yaylalarında yetişen doğal salep ve Mado keçi sütü çiftliklerinden elde edilen özel keçi sütüyle üretilir. Özel ambalajı sayesinde Mado Dondurma, 72 saat kıvamını korur!