Amerika'da büyük bir zincir olan TACO HUT, Ankara'da açılan ilk şubesi ile Türkiye'ye "merhaba" dedi. Tunalı Hilmi Caddesi'nde ilk mağazası ile hizmete giren Meksika fastfoodun lideri Taco Hut'ın açılışına Taco Hut Türkiye distribütörü ve aynı zamanda Plastik Cerrah olan Op. Dr. Oğuz Kılıç'ın dostları, siyasiler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
"TÜRK DAMAK TADINA UYGUN"
Kılıç, Taco Hut'ın reçetesini şöyle anlattı: "Sadece özel harmanlanmış eti değil, lezzetli sebzesi ve incecik tortilla ekmeği ve sosları ile birlikte eşsiz bir tat olan Taco, Türkiye'nin yemek alışkanlıklarına vazgeçilmez bir seçenek olacak. Fastfood tüketimine sağlıklı bir alternatif sunmayı amaçlıyoruz. Lezzet ve doğallığın asla bozulmaması için orijinal tariflere sıkı bağlılık gösterirken asla dondurulmuş ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz." TACO kültürünün, 1905 yılında ABD'de Meksikalı göçmenlerin geleneksel yiyeceklerini sunmasıyla başladığını ifade eden Kılıç, "Yıllardır beklenen ve Türk damak tadına çok uygun olan geleneksel Meksikan Taco'yu ülkemize getirdik" şeklinde konuştu.
UYGUN FİYATLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Uygun fiyatları ve merkezi konumu ile de avantaj sahibi olan Taco Hut, Ankara'nın gastronomi dünyasına olmayan bir rengi getirecek. Gece 02.00'a kadar açık olması da geç saatlerde sınırlı kalan yemek seçeneklerine bir alternatif olacak.