Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Merkür Balık Burcunda ( 26 Şubat – 14 Mart )

Gelin Merkür'ü biraz kendinden dinleyelim.

''Siz beni iletişim gezegeni olarak biliyorsunuz ancak bu defa misyonum biraz daha farklı olacak. Güneş'in Balık burcunda tutulmasıyla beraber bende artık Balık burcuna geçiş yapmış bulunacağım ve arkama aldığım destekle yalnızca iletişimi değil, ikili ilişkileri, olmaz denen olurları, arafta kalan her türlü olayı da etkileyeceğim. Yabana atılmayacak kadar güçlüyüm, sizin kendinizi ifade etmenizde rol üstleniyorum. Ancak bu defa başka! Balık burcunda çok da güçlü olmadığım doğrudur, işte tam bu yüzden tüm iletişimleri birbirine katmadan önce hepinizin sezgilerini yanlış yönlendireceğim öyle ki ben bunu nasıl söyledim diyecek sözler dökülecek ağzınızdan. 26 Şubat'ta Balık burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması yaşanırken, burç değiştirmemde bu sefer hesabımın farklı olduğunu görmenizi sağlayacağım. Az veren candan mantığını konuşmalarınıza kadar sokarken, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kanıtlar nitelikte tüm gücümle destek vereceğim.

Benim adım Merkür! Bir de Balık burcundaysam zihninize uyku yok!

Neden böyle yapıyorsun diye sorarsanız, çıkmaza girdiğiniz birlikteliklerinizde emin olmadığınız konularda artık daha fazla zaman kaybetmenizi istemiyor ve her şeyin netlik kazanmasını istiyorum.

Sana mı kaldı bu derseniz de evet bana kaldı, çünkü sizi yalnız bırakınca işin içinden kolay kolay çıkamıyorsunuz. Balık burcunun savunmacı ve mesafeli tavrını bu döngüde herkese yaymayı planlıyorum. Böylece kendinize olan güveniniz artarken, eksikleriyle hayatınızda yer almaya devam eden kişilere karşı da duvar örmenize yardımcı olacağım. E ne demişler bir elin nesi var, iki elin sesi var. Beni yanınıza değil de karşınıza almayı tercih eder, size yüklemeye çalıştığım olumlu etkilere sırtınızı dönerseniz şimdi olmasa bile bir daha ki hareketimde mutlaka dediğimi yaptırırım.

Kendimizi nasıl hissedeceğiz derseniz işin aslı herkes etrafında suçlayacak birini arayacak. Arayacak arayacak da bulamayacak. Herkesin kendinden sorumlu olduğu bu döngüde sizi sizden daha iyi kimse anlamayacak.

Nelere şahit olacağınızı merak ediyorsanız dünya farklı bir yöne akmaya zaten başlamıştı, o yönde bulunan keskin virajlar ise şimdi başlıyor. Güneş Tutulması ile beraber Balık burcuna hareketim 'Dünyayı daha önce hiç böyle görmemiştim.' demenize neden olabilir. Zaten son 2.5 yıldır bu aksta tutulmalara eşlik etmekten ve size hiç olmadık yerden sınavlara tabi tutmaktan ben bile yorgun düştüm. İçinizdeki karanlık kuyuları, karşılaştığınız adaletsiz durumları, bireyselliği, bencilliği belki de hiç bu kadar yakından hissetmemiştik diyebilirsiniz.

Ben iletişim gezegeni Merkür, biraz asi fazlaca dinamik! Karşınızda değil yanınızdayım. Bu süreçte beraber gözlem yapabilir, kim hin kim değil görebiliriz. Birilerini bir şeylere ikna etmek yerine, kendinizi gerçek olana ikna edebilirseniz kârlı çıkan siz olursunuz. Sağduyunuzun sınırlarını bir kez daha kontrol edin. Eğer bu dönemde yetiştirmeniz gereken bir proje var ise çok daha düzenli hareket edin. ''

BALIK BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA