Filipinler'de rehine operasyonu: 6 ölü

Filipinler'de iki gün önce rehin alınan Hindistanlı iş adamı, polisin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Başkent Manila'nın kuzeyindeki Balucan bölgesinde gece yarısı düzenlenen operasyonda, iş adamını rehin alan 6 kişi öldürüldü.

Gözleri ve elleri bağlı olarak bulunan iş adamı Avtar Singh'in (52) iyi durumda olduğu bildirildi. Singh, Cuma günü Manila'da silahlı kişilerce kaçırılmış ve karısından yüklü bir fidye talep edilmişti.

Fidyeyi teslim alanları takip eden polisin 1630 dolar tutarındaki fidyenin yanı sıra 4 silah ele geçirdiği bildirildi.

Ülkede bu yıl adam kaçırma olayına karışan 47 kişi öldürüldü ve 60 kişi yakalandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.