Ege
Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) Ege Bölgesi'nin en büyük, en çağdaş ve en hijyenik yemek fabrikalarından ESBAŞ
Gıda İşletmelerinde pişen yemeklerin hikayesini tedarikçi firmaların katılımı ile gerçekleşen "ESBAŞ'ta ne yediğimizi biliyoruz" etkinliğinde katılımcılarla paylaştı. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler'in ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Sultan Et, Salat Yağ, Kareksan ve Ecem Tatlıları firmalarının yetkilileri de katılarak ürünleriyle ilgili sunumu yaptı. Firma yetkilileri, ESBAŞ'ın ürün tedarik sürecinde çok sıkı denetlemeler yaptıktan sonra satınalma yaptığını belirtti. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, "Ben kendi evimde ne yediğimi ESBAŞ'ta ne yediğimden daha az biliyorum. Benim için kimse ürünü kontrol etmiyor ama Bölgemizde bizler için tüm ürünleri profesyonelce kontrol eden bilinçli, konusunda uzman bir takımımız var" diye katılımcılara bilgi verdi. Etkinlik Sunay Akın'ın tek kişilik gösterisi ile sona erdi. ESBAŞ Gıda İşletmeleri, Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren firma çalışanlarının yemek ihtiyacını karşılıyor. İşletmede günde üç öğün yaklaşık 18 bin kişiye yemek üretiliyor.