İzmir'in Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda 1982 yılında küçük bir dükkanda keşkül, fırın sütlaç, karadut şerbeti ve karadut dondurması satarak, geleneksel sütlü tatlılarda marka haline gelen Bolulu Hasan Usta, yurt içi ve yurt dışında açtığı yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. İzmir Alsancak'ta açılan Pasaport Şubesi ile yep yeni bir konsepte imza atan Bolulu Hasan Usta, menüsüne eklediği yeni lezzetleri ve güneşin batışını da en keyifli noktadan izleme imkanı sunan konumu ile İzmirlileri bekliyor. Yeni mağazasında sütlü tatlıların yanı sıra yanı sıra kahvaltıdan hamur işlerine, ekmek üzeri lezzetlerden salatalara, makarnalardan ana yemeklere, pastalardan makaronlara varan lezzetli ürünler ekleyen firma, 7'den 70'e herkesin damak zevkine uygun hem sağlıklı hem de lezzetli seçenekler sunuyor.
GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ
Bolulu Hasan Usta'nın yeni konsept mağazasındaki zengin serpme kahvaltı menüsünde Trabzon'dan gelen özel kavurmalar, denemeden edemeyeceğiniz ekmek üzeri lezzetler ve leziz mi leziz gevrek dolması bulunuyor. 20'ye yakın çeşidin yer aldığı yemek grubunda ise İzmir Urla'dan toplanan enginarlar ile yapılan 'Enginarlı Salata', 'Enginar Çorbası', 'Sebzeli Kuskus Eşliğinde Külbastı', 'Tel Kadayıfa Sarılı Şnitzel' ve 'Köfteli Düdük Makarna' gibi eşsiz tatlar sunuluyor. Yeni menüsünde ayrıca kurabiyeden kek çeşitlerine ve olmazsa olmaz sütlü tatlılardan dondurma çeşitlerine kadar onlarca farklı ürün yer alıyor.