Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimi ve yüz yüze eğitim ne zaman, nasıl yapılacak? 2020 okullar ne zaman açılıyor?
Okullar ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılıyor? şeklindeki soruların yanıtları milyonlarca öğrenci ve velisi tarafından araştırılıyor. Corona virüsü nedeniyle bir süredir uzaktan eğitim sistemi şeklinde eğitimlerine devam eden öğrenciler bu sene okullarına devam edip edemeyeceklerine dair bilgileri öğrenmek istiyordu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında okulların açılış tarihine ilişkin bilgileri açıkladı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, canlı yayında yaptığı açıklamalar ile yüz yüze eğitimin kaç hafta süreceğine ilişkin bilgileri de açıklayarak telafi eğitimi hakkındaki detayları açıkladı. Buna göre; okullar ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılıyor 2020? Yüz yüze eğitim kaç hafta olacak? Telafi eğitimi ne zaman, nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı MEB açıkladı!
Milyonlarca öğrenci ve velisinin merakla beklediği okullar ne zaman açılacak sorusunun yanıtı belli oldu. Haziran ayına kadar sürecek olan uzaktan eğitim sisteminin ardından ara verilecek ve sonrasında yüz yüze eğitime geçiş yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin kaç hafta süreceğine ilişkin detayları da açıklamıştı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan okulların açılış tarihine ilişkin bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre; Okullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim kaç hafta olacak? 2020 okullar ne zaman açılıyor?
OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? YÜZ YÜZE EĞİTİM KAÇ HAFTA SÜRECEK?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 Mayıs Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan okullarla ilgili şu açıklamaları yaptı;
"Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okulların eğitim-öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim-öğretim yılı önümüzdeki önümüzdeki eylül ayında başlayacaktır. Bakanlığımızın yaz aylarındaki kurs ve benzeri faaliyetleriyse kendi takviminde devam edecektir. Üniversitelerle ilgili duyuruyu YÖK zaten daha önce yapmıştı. Kreşler ve gündüz bakımevleri 15 Haziran'da faaliyete geçecektir.
Yüz yüze eğitim kaç hafta olacak? İşte konuya yönelik tüm detaylar!
EN SON HABERLER
- 1 Meyve Nasıl Yazılır? TDK’ye Göre Doğru Yazılışı Meyve Mi, Meyva Mı?
- 2 LGS’ye başvuru süresi uzatıldı
- 3 MEB’den çocuklara ara tatile özel dergi
- 4 Hacettepe Üniversitesinden açıklama
- 5 Ara tatil başlıyor! Teknolojiyi bırakın bayramın tadını çıkarın
- 6 Köpek Balığı Nasıl Yazılır? TDK'ye Göre Köpekbalığı Doğru Yazılışı Birleşik Mi, Ayrı Mı?
- 7 İkilemeler Nasıl Yazılır? Türkçe İkilemeler Ayrı Mı Bitişik Mi Yazılır?
- 8 Mihriban Şiiri Sözleri - Abdurrahim Karakoç Mihriban Şiiri Açıklaması ve Detaylı İncelemesi
- 9 Odası bir suç dünyası olabilir
- 10 Ders kitaplarındaki haritalara güncelleme