Yavuzer'den mekanı tasarruflu değerlendirme önerileri

* Yemek masaları her zaman kullanan sayısını ağarlayacak kadar olmalı, sadece misafir geldiğinde açılacak cinsten seçilmeli. Ek sandalyeleri katlanabilen ya da iç içe giren sandalyelerden kullanabilirsiniz

* Yatak olan kanapeleri rahatlıkla salonda kullanabilir, kanape kol içlerini sandıklı tercih edebilirsiniz. Yan sehpaların altından puflar çıkabilir, yatak başlarının yanları kitaplıklı olabilir.


* Duvarları da metrekareye katmak gerekir. Kütüphane, dolap, büfe gibi ihtiyaçları tek bir duvarda toplayıp yerden tasarruf edebilirsiniz. Uygun duvarlara raflar veya dolaplar yerleştirebilir, merdiven altlarını dolap olarak değerlendirilebilirsiniz.


* Kütüphaneyi ve aksesuarları, klişeleşmiş bir şekilde duvarda düşünmemek gerek. Boş kalmış atıl köşelere, dönebilen kütüphane veya dolaplar yerleştirebilirsiniz. Kapı arkalarına dresuar konulacaksa mutlaka saklama alanı olan bir ünite seçmelisiniz.


* Kanapenin kolçak kısmına bir ahşap parçası koyup sehpa görevi görmesini sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde puflarınıza evinizde yer yoksa üstlerine tepsi koyarak sehpa olarak değerlendirebilirsiniz. Orta sehpaları parça parça yapmak servis açısından hem kolaylık sağlayacak hem de sizi ayrı servis sehpalarından kurtaracaktır.
BİZE ULAŞIN