Mangalda kanser tehlikesi !
Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, etin mangalda pişirilmesinin kanser riskini artırdığını söyledi.
Son yapılan çalışmaların, mangalda et pişirirken oluşan aromatik karbonlar ve azot gazlarının et üzerinde birikmesinin özellikle sindirim sistemi kanserlerine yol açtığını vurgulayan Doç. Dr. Alper Ata, "Mangalda et pişirmenin kanserojen etkileri ispatlandı.
EN SON FOTOHABERLER
- 1 Hafızayı zehir gibi yapıyor! 1 lokması unutkanlığı bitiriyor
- 2 Baş ağrısı, bulantı, dalgınlık, ışığa hassasiyet...Beyin anevrizmasının 4 kritik belirtisi!
- 3 Bu gıda direkt beyni etkiliyor!
- 4 Bilmeden tüketiyoruz! Bu hata hastalık saçıyor...
- 5 Sağlığımızı tehdit ederek yüksek miktarda toksin içeren besinler
- 6 A101 aktüel ürünler kataloğu! 3 Ocak tarihinden itibaren A101 aktüel ürünler büyük fırsatlarla geliyor!
- 7 Kilo veremeyenler dikkat! İşte kilo verememenizin 15 nedeni...
- 8 Menisküs yırtığı sporcu hastalığı mı?
- 9 Kalp Sağlığınızı Korumanın Püf Noktaları
- 10 Öğle uykusunun beyne etkileri!
- 11 Bu besinlerin mutluluk verdiği kanıtlandı! İşte serotonin ve dopamin deposu besinler...